Services

Beleef de Betovering van Jouw Droombruiloft met Onze Visagie en Haarstyling

Als gepassioneerde visagiste met jarenlange ervaring in de beautybranche, is het mijn missie om jou te transformeren in de bruid van je dromen. Mijn verfijnde benadering en oog voor detail zorgen ervoor dat je straalt op elk moment: van je verlovingsfoto’s tot aan het magische ja-woord.

Elke seconde die we samen besteden aan het creëren van jouw perfecte bruiloftslook is doordrenkt met zorg en aandacht. Jouw vreugde en tevredenheid staan voorop, en met mijn professionaliteit en empathie ben je in liefdevolle handen.

Stel je voor: kalm, stralend, en opgetogen op je grote dag. Ik ben hier om die droom werkelijkheid te maken, jouw prinsesmoment te verzorgen en je te transformeren tot de adembenemende bruid die je altijd al wilde zijn.

Tijdens onze proefsessie zullen we jouw wensen verweven met de kleuren van je jurk, om zo de perfecte make-up en haarstyling samen te stellen. Veranderingen in je visie? Geen probleem. Laat het ons weten, zodat we een extra proefsessie kunnen inplannen om alles perfect te maken.

Jouw sprookje begint hier. Neem contact op om de eerste stap te zetten naar een onvergetelijke bruiloft.

Ontdek de kunst van perfecte make-up met onze workshops

Droom je ervan om meester te worden in het aanbrengen van make-up? Wij bieden boeiende en interactieve workshops waar jij en je vrienden of collega’s de fijne kneepjes van make-up leren. Ideaal voor een vrijgezellenfeestje of gewoon een leuke dag uit! Stap voor stap nemen we je mee door het proces, van het aanbrengen tot het perfectioneren van jouw look. Met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers garanderen we persoonlijke aandacht en begeleiding.

Maak je geen zorgen over materialen; alles wordt verzorgd. En na afloop? Geniet van de kans om je favoriete make-up producten aan te schaffen met exclusieve kortingen.

Reserveer nu je plek voor een onvergetelijke make-up ervaring!

Stralend en Stijlvol: Make-up Services voor Gala’s en Avondjes Uit

Heb je een gala of een speciaal avondje uit gepland? Laat Susanne Peeters jouw persoonlijke make-up artist zijn voor deze bijzondere gelegenheid. Met onze professionele make-up services zorgen we ervoor dat je er op je best uitziet. We stemmen de make-up perfect af op jouw stijl en de aard van het evenement, zodat je zelfverzekerd en stralend de avond tegemoet gaat.

Boek nu en ervaar de luxe van een professionele make-over voor jouw speciale avond!

Prijslijst

Hieronder ziet u de tarieven van mijn visagie en haarstyling. Alle prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op een gemiddeld aantal uren per service. 

Bruidsmake-up incl haarstyling

€250

vanaf
Bruidsmake-up excl haarstyling

€125

vanaf
Workshops

€40

vanaf
Bruid haarstyling

€125

vanaf
Kinderfeestje make-up of schmink

€12,50

vanaf
Advies

€37,50

per uur
Heeft u nog vragen?

FAQ's

Als u mij een appje stuurt of een mailtje, dan neem ik graag uw wensen met u door.

Nee hoor, zelfs de workshops kunnen in het Engels gegeven worden.

Nee helaas niet, ik kan u wel een tikkie sturen of contant.