Services

Uw bruiloft

Ik ben een bevlogen visagiste en werk al enkele jaren in de beauty branche. Mijn verfijnde visie voor je look op je speciale trouwdag, zal je veranderen in de bruid van je dromen.

Ik bied prachtig ontworpen looks voor uw verlovingsfoto’s, vrijgezellenfeest, repetitiediner en alle andere evenementen voorafgaand aan de grote trouwdag.

Daarnaast besteed ik elke minuut met jou om liefdevol de bruiloftslook te creëren die je wenst. Jouw plezier is mijn prioriteit en daarom toon ik niet alleen de hoogste standaard van professionaliteit, maar ook een ongeëvenaard niveau van gevoeligheid bij het uitvoeren van deze belangrijke taak. In uitstekende handen zul je kalm, jubelend en opgewekt zijn.

We willen ons allemaal speciaal voelen op onze grote dag en ik zal je daarbij helpen. Wie wil zich niet een prinses voelen als je gaat trouwen? Laat mij je veranderen in de prachtige bruid waar je van gedroomd hebt.

Tijdens de proefsessie bepalen we aan de hand van uw wensen en de kleuren van uw jurk, de make-up en/of de haarstyling. Mocht je later toch een andere look willen, kan dat natuurlijk ook. Wel graag even van te voren aangeven natuurlijk, zodat we nog een proefsessie kunnen inplannen.

Uw workshop

Wil jij leren hoe je een goede make-up look aanbrengt en meer leren over het gebruik van de materialen? Ik geef regelmatig een gezellige leerzame workshop voor u en uw vrienden of collega’s. Ook leuk als vrijgezellenfeestje! Elke stap wordt voorgedaan en uitgelegd en na elke stap ga je direct bij jezelf aan de slag om te oefenen. Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen zodat er voor elke stap genoeg aandacht is om met je mee te kijken. Je hoeft zelf geen make-up of kwasten mee te nemen. Na de workshop is er een mogelijkheid om make-up met korting te kopen.

Uw avond uit

Voor al uw avond en dag make-up zorg ik dat u zich op uw mooist voelt en kunt shinen op de dansvloer, receptie, gala of ieder ander evenement.

Uw kinderfeestje of schmink

Voor al uw kinderfeestjes, tienerfeestjes of een leuke enge schmink voor carnaval of halloween. Ik zorg dat u altijd een waanzinnige look heeft voor uw gelegenheid.

Prijslijst

Hieronder ziet u de tarieven van mijn visagie en haarstyling. Alle prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op een gemiddeld aantal uren per service. 

Bruidsmake-up incl haarstyling

€200

vanaf
Bruidsmake-up excl haarstyling

€100

vanaf
Workshops

€37,50

vanaf
Bruid haarstyling

€100

vanaf
Kinderfeestje make-up of schmink

€10

vanaf
Advies

€37,50

per uur
Heeft u nog vragen?

FAQ's

Als u mij een appje stuurt of een mailtje, dan neem ik graag uw wensen met u door.

Nee hoor, zelfs de workshops kunnen in het Engels gegeven worden.

Nee helaas niet, ik kan u wel een tikkie sturen of contant.